torsdag 24 april 2008

BADRUM

Får inte kameran att fungera som jag ska, så idag blir det lite bilder som jag tog för två veckor sedan. Vi har precis "budgetrenoverat" vårt badrum. Det är inte gjort något där sedan huset byggdes 1980, förutom att vi har bytt ut mulltoan mot vanlig toalett. Det är alltså orginaltapeten som sitter på väggen. Vi har så svårt att bestämma oss för hur vi ska göra så vi har inte kommit till skott till en stor renovering. Blev så trött på all furu, så det blev istället vitt. Här kommer lite före och efter bilder. Skulle gärna ha tagit taket och fönstret också men det får bli vid ett senare tillfälle.

080323 002  080330 011

Tänk vad lite färg kan göra. Eftersom vi inte använder duschen så blev det ett nytt draperi av samma linnetyg som gardinen är sydd av. Nu är jag bara på jakt efter något att ställa på glashyllan till vänster om zinkkrukan. Har tittat på några olika saker hos Annmarie som har butiken Broarne. Lite nya handdukar ska det också bli.

080323 003 080330 013

Tycker att zinkkrukan var jättesöt så jag kunde inte motstå den. Det blev lite suckulenter i den då det är ett litet fönster, och det blir inte så mycket ljus.

080424

Ha en skön kväll och njut av solen!

Kram Ullis

2 kommentarer:

Linda sa...

Hej igen!

Håller med, vad lite färg kan göra-verkligen!!Det blev jättefint!Kram på dig!

P-lina sa...

Hej!vilken fin blogg du har!

Jag är helt impad av er utsikt!!! såå vackert! sådär skulle jag också vilja bo....

Badrummet blev jättefint,vilken skillnad!Gillar verkligen din fontapeter i sovrummet oxå.

Hälsningar/P-lina