fredag 16 maj 2008

HELGENS JOBB

TACK för alla era gulliga kommentarer som ni lämnar här. Alla era ord värmer så mycket.

Nu är det äntligen fredag igen, och nu börjar vi att räkna ner inför sommarlovet. Tycker precis det varit jul. Här där jag bor har man varnat för att vi kan få upp till 15 cm blötsnö i natt och det låter inget vidare. Annars har det varit grått och kallt och regnat hela dagen. Det blir nog innejobb hela helgen känns det.

Behöver gå igenom killarnas garderober och rensa ut urväxta kläder. Förstår inte vad de stoppar i sig för allt blir för litet på en gång, eller är det kanske så att allt krymper i tvätten just nu?! Jag ska också ta hand om vår katt, som inte är så pigg. Hon har varit i slagsmål med grannkatten och har nu fått ett sår som blivit inflamerat på tassen, samt ett fult sår i örat.

Annars så är det det här jag hade tänkt ägna mig åt först och främst.

080516 004

Har varit ock köpt tyg till gardiner till de två äldsta killarnas rum. De har valt färgen själva. 14 åringen skulle förstås ha svarta gardiner nu till sommaren, medans 12 åringen ville ha beige. Det enda som jag får göra i deras rum just nu är att fixa gardinerna. Tänkte börja med det för att sedan föreslå några "små" förändringar, så de knappt märker att det är jag som vill göra på något annat sätt.

Jag ska också måla konsollerna vita. Har börjat att tänka på hur jag skulle kunna göra i tvättstugan. Det går inte att göra så mycket, men lite ska det bli i alla fall. Den här gången ska jag komma ihåg att ta bilder innan jag börjar greja.

Sedan ska jag förstås ägna en lång stund i soffa och i lugn och ro läsa denna tidning.

080516 002

Ha en riktigt skön helg alla goa människor!

Kramar Ullis

5 kommentarer:

Annika sa...

Hoppas inte på nån snö inatt. Ska hem från jobbet imorgon bitti. Men kanske klarar vi oss här nere. Kul att sy gardiner när killarna väljt själva. Så klart att det ska va svart. Även om vi "förståndiga" vet att de kommer att blekas i solen. Sov gôtt. Annika

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Halloj Ullis!

Jag skriver en uppsats i musik. Vår omorganisation har varit känd hela läsåret och den är ganska omfattande. Min tjänst och sal försvinner men jag har jobbat i kommunen ganska länge så jag har hela tiden vetat att jag finns kvar i organisationen. Jag tackade i vintras ja till en tjänst i vår nya 6-9 organisation och jag har tidigare jobbat i år 4-6...

Oj, vad sent ni får påbörja diskussioner inför höstterminens start...

Vad kul att få fixa lite gardiner och måla:)

Hoppas ni slipper snön och att kissemissen Wimsan mår bättre!

Ha en underbar helg du med!
Kram Annica

Gårdsromantik sa...

Ja du här är det likadant. Sonen dräglar över IKEA möbler och jag lider. men dom måste ju få ha sin egen smak. Han gillar vitt i alla fall...ännu så länge.

Kram Maud

majsan shabby chic sa...

Hoppas att du får en skön och mysig helg...Kram/Majsan

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Men vad har hänt då man vaknade på morgonen och tittade ut-SNÖ!!!*suck*

Stackars lilla missen då...du får ta extra hand om henne så hon blir bättre!

Dina pojkar får det fint i deras rum...hoppas din "plan" funkar, att smyga med dina inredningsplaner....

Tar upp min son idag i mitt inlägg!!

Kram på dig där uppe i snön!!