tisdag 6 maj 2008

MÅLNING

Nu är det äntligen färdigt med målningen för denna gång. Har börjat att röja hela allrummet på övervåningen och jag tror att jag ska bespara er de bilderna. Tänk att det kan bli ett sådant kaos. Har gjort halva rummet klart med städning och dyligt, men det återstår mycket fix och piff. Jag har äntligen fått datorstolen på plats vilket underlättar när man ska sitta här och blogga.Har just nu lagt en kudde som dyna, och vi får se om den blir kvar, eller om jag orkar sy nytt överdrag till den gamla. Kanske ett jobb till vintern. Här har ni i alla fall resultatet, det är bara att jämföra.

IMG_2185 080506 002

Billyhyllan som tidigare var i ek ser ut så här idag.

080506 003

Den är för tillfället tom men jag håller på att ställa i vita tidskriftsamlare i den. Eftersom den står bredvid datorn blir det ganska mycket papper som ska vara där. Funderar på om jag ska sätta tyg framför, men det blir ganska ok när det blir enhetligt med tidskriftsamlarna också.

Kul att ni kommenterat vår öppna spis i förra inlägget. Den vill jag egentligen riva ut då jag tycker att den tar för mycket plats. Du är inte klok tycker säkert många, men den är helt värdelös att elda i. Helt felkonstruerad och det skulle röka in om vi använde den. Vi har ju vår härliga vedspis på andra sidan om murstocken. Eftersom det är så öppet behöver vi bara den.

Såg att en av mina favoriter i allrummet inte kom till sin rätt på kortet i förra inslaget. Det är den här kistan som kommer från min mormor och morfar. Har älskat den sedan jag var liten. Vet inte riktigt varför men den har en speciell plats i mitt hjärta.

080502 002

Sköt om er!

Kram Ullis

6 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Men vilken fin kontorsstol!
Kistan var också underbar- har ett syskrin i samma stil som jag borde ta fram.

Kram Maud

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Stolen blev ju jättefin, precis som jag väntat mig!

Förstår att du håller kistan varmt om hjärtat:) Den är jättefin och när saker har hängt med så länge som sedan barndomen ja, då kan man inte låta bli att älska den saken!

Kram
Annica

Hemma på Landet sa...

Superfint med stolen och hyllan. Kistan var underbar den med.;-) Kramis vännen
Stina

Nettan sa...

Så fint det vart med både stol & hylla !!
Och den där kistan var vacker, förstår att du håller den kär ;0).
Är ju ett minne för livet..
Ha det gott i värmen..
Kram Nettan

tindra lite mera sa...

...här har du också gjort förvandlingar jätte fint!! Tack så mycket för fina ord inne hos mig om min sypall,hoppas du får sätta klorna i din mammas;O)

Kram Katarina

S o F sa...

Oj, vilken skillnad!

Stolen blev ju helt fantastiskt charmig!

Bra jobbat!

Kvällshälsningar.