söndag 6 september 2009

PRICKIGT, RANDIGT OCH RUTIGT

Jaha och så var denna helg också slut. Förstår inte vart helgerna tar vägen. Denna har dock varit ganska lugnt. Lördagen tillbringade maken och jag i Falun på den stora bilmarknaden på Lugnet. Han skulle dit och titta efter delar till vår gamla bil och jag tyckte ju så synd om honom om han inte fick sällskap:). Nu är det ju så att det inte bara är motordelar som säljs där utan det är också mycket loppis. Mycket av loppisvarorna är dock ganska dyra där tycker jag men fynd kan man ju alltid göra.

012

Dessa olika fat och brickor gick loss på hela 1:-/styck så 5 kronor gjorde jag av med:). Några kommer att få byta färg medans några får vara som de är. Vi får väl se hur det blir.

Eftersom det var bilmarknad passade jag på att titta efter lite annat också.

011

Hittade även denna bilmarknad lite olika registreringsskyltar. Vet inte riktigt var de hamnar. Någon kommer kanske att hamna på tradera när jag lägger ut auktioner nästa gång.

Idag har det mest blivit att ta det lugnt och tvätta. Tog en vända bakom garaget på eftermiddagen och det är ju inte helt fel att hitta sådana här.

005 

Det blev inte så mycket för jag letade inte så mycket. Detta är ju fördelen att bo granne med skogen. Vi smörstekte dem och barnen åt för fullt i kväll.

Lovade ju i förra inlägget att berätta om Vita gåvors tema för denna swap och därmed hjälpa min hemlige vän lite. Denna gång handlar det ju om prickigt, randigt och rutigt. Jag har nästan inget som passar till det hemma. Rutiga är mina kökshanddukar som mormor vävt, och när det är sådant gillar jag rutigt. Ska det vara randigt ska det vara på till exempel kuddfodral och det är just det som finns i randigt här hemma. Prickigt finns det inget av. Gillar dock prickiga saker som man kan ha i köket till exempel saker från Green Gate. Hoppas att det blev lite lättare för min hemlige vän.

Flera har frågat om Vita gåvor. Här kan du läsa mera.

Blir inte så långa stunder vid datorn nu på några dagar. Min kära datorstol är sig inte lik och jag har en stationär dator så det blir inte så lätt. Här om dagen hörde jag en stor smäll från övervåningen och när jag kom upp såg stolen ut så här.

014

Ett ben har lossnat efter att maken suttit och gungat lite. Det var också han som brakade i golvet som jag hörde. Kan man få honom på bättre tankar nu när det gäller att gå ner några kilo i vikt?:)

Önskar er alla en bra vecka!

sign

26 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Godis kväll!!

Mysig helg du haft! Tur det var me än bilsaker på markanaden...annars hade jag tröttnat BUMS!!! Bilar o jag..;))
så fina fynd..o stolen jätte vacker!!

Ha en fin vecka:)!
~~Kramis ♥ Millis~~

Levindas Värld sa...

Hej!

Jag var också på den marknaden med mamma och pappa i lördags :)

Tyvärr fyndade jag ingenting, tyckte det var mindre loppisprylar än det brukar vara, eller så var det bara sämre prylar för mig eftersom jag inte fyndade nåt vilket var lite trist...

Men alltid trevligt med en utflykt!

Tänkte jag skulle slå till på några av de där reg.skyltarna jag med men såg inget pris så då blev jag för lat för att ens fråga :)

Ha det gott!

promenader på landet sa...

Hej Ullis! Låter trevligt med en lördag i Falun, en mysig stad tycker jag! Vilka fina skyltar du hittade och vad gott att ha kanttareller så nära! Ha en bra vecka! Kram Maria

Katta sa...

Åh den översta skylten med z på är nog från jämtland. Har ett sånt z som jag tror suttit på min morfars gamla motorcykel eller nåt.En krona styck för loppisfynden är ju verkligen fyndpriser. Ha en bra vecka, kram Katta

Grodmamman sa...

Tur att det fanns loppisar också!:)
Tråkigt med stolen, men den får väl maken fixa till när nu han förstörde den?!;)
Kram

Emma - inredning och annat kul sa...

Blev det kantarellstuvning? Ritkigt gott :)

helena /franska liljan sa...

Hej Ullis! Härliga fynd du gjort, både svampen och loppisen :-)

Missa inte min rapport från Taxinge slott, där får du en översikt över delar av mässan jag besökte i helgen!

Nu är det snart swapdax! Längat!!!

Kram Helena /franska Liljan

chokladblomma sa...

Vilken tur att det dessutom var loppis!
Trist med stolen, men tur att han inte gjorde sig illa!
Kram

Anonym sa...

Mums med kantareller!!! Härligt när man kan göra riktig bra loppis fynd! Då blir hjärtat och plånboken gla! Jag hoppas du visar upp när du har stylat om dina fina saker...
Ha de gott!

//Cissi

Lantligt i stan sa...

Vilka fina fynd du gjort! Ingen förmögenhet precis för faten! Registreringsskyltar ska jag också titta efter på veteranmarknaden på lördag, där även jag ska stå och sälja. Synd på stolen, kanske den går att laga! Huvudsaken att han inte gjorde sig illa.
Kram Anki

Emma - inredning och annat kul sa...

Vad kul!!Jag började spela när jag var 6år.Är urspr. fr Lidingö men har de senaste åren spelat i Skånela (2 säsonger) och är nu inne på min tredje säsong med Skuru :) Visst är handboll en underbar sport. Jag älskar den :)

Ingmarie sa...

Att inte fler ungdommar går på loppis är konstigt,vilka fynd man kan göra!Ska bli spännande att få se vad du hittar på med faten...
Jasså gubben föll pladask!...både för dig och stolen!

"oroshjärta" Lotte Fernandez sa...

1kr är ett bra pris;)

♥ Fyra årstider sa...

Jag blir så sugen på att plocka kantareller..min son är sjuk så det får vänta. Fina skyltar du hittat..de är populära nu.
Kram Lotta

Hallon & Blåbär sa...

Aldrig fel att ha skogen inpå knuten och bara kunna ge sig ut på kantarellspaning =)

Hoppas du får en bra vecka!

K sa...

HAHA tror du det hjälper att få en man att gå ner i vikt ;D ? Min skulle då bara skratta, han bryr sej inte ett dugg att sonen kallar honom tjockis o påpekar att han fått ölmage fniss
Ha en bra vecka ;D /Kram K

Penseldraget sa...

hej ullis¨
tack rara du för grattis hälsningen =) och även berömmet för sakerna....ja tråget är jag riktigt nöjd med. ha en skön vecka
kram pia

Viola sa...

Härlig helg du haft och vilka fynd du fick med dig hem...och stolen din är den nu lagad...) kram

Inspiration i vitt sa...

Hej, du är att en riktig sakletare du, vilka fina skyltar du fått tag på, vilket fynd. Så synd om den trasiga fina stolen;) hoppas att din man inte slog sig för mycket hihi.
Kram på dig/Ingela.

Vita små hjärtan sa...

Hej vännen!
Så mysigt du har haft! Å inte blev du utfattig :)
Kantareller är väl för gott!!!
Ha en fin dag Kram Agnetha

Malmkakan sa...

Hi hi hi, det var illa där med stolen. Tur att det gick bra med gubben...
Smaskigt med smörstekta kantareller.

Ha det gott!

Cecilia

här är gudagott att vara sa...

Hej gumman!
Kantareller mums.
Ni har en hel del loppisar där uppe.
Jisses va kul.
Tack för att du tittar in hos mig.
Haregott!

linnea-maria sa...

Jag var också på marknade och gick och tyckte att det hade blivit dyrt. Jag tyckte inte att utbudet var så stort heller. Men jag kom hem med en lampdetalj, 3 gamla mekaniktidningar och en resväska. Men jag glömde ju totalt att titta efter gamla registrerinsskyltar så ska du sälja någon så hojta gärna till så köper jag den på stört!!! Kram /linnea-maria

En Doft Av Lavendel sa...

Kikar in och önskar dig en
Trevlig Helg!

Kraam från Benita

Hanna sa...

Så mycket fin svamp.
Hanna

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Synd på stolen men det fixar ju maken din i ett nafs:)

Härliga loppisfynd! Själv är jag så glad idag då jag fyndade några riktigt härliga saker hos antiken i backen:)

Kram Annica