tisdag 26 januari 2010

Lite av varje

Jag har haft en riktigt skön helg. Har verkligen fått ladda batterierna, fast det har varit mycket med tvätten. Kan faktiskt vara skönt att få vara för sig själv i tvättstugan och dona och lyssna på musik.

Blev lite rensat också. Försöker ju att göra någonting varje helg. Denna gång var det äldsta sonens garderober som fick sig en genomgång.

005

Mina orkidéer har börjat att blomma igen. De tar tydligen en paus under november och en del av december för att lagom börja blomma till jul igen. Var likadant förra året.

002

Slutade tidigt idag. Passade på att ta ut en del av övertiden som jag fick förra veckan. Skönt att få komma hem medans det fortfarande var ljust.

Blev inget långt inlägg idag heller, men i alla fall ett livstecken.

031

Nu ska jag ta mig en tur runt bland alla härliga bloggar för att sedan leta på soffan och ta en av dessa sköningar och titta på Bygglov.

sign

17 kommentarer:

drömmen om vitt sa...

Hej hopp skönt att få lite rensat jag gör som du jag.....lite och några saker varje gång lagom tills man får börja om med all rensning igen:D
Ha det gott!
Lotta

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Härligt med lite andrum när det är stressigt som f-n. Hoppas din dag varit bra, själv är jag trött som en hel skock med gnuer!

Kramkram
Annica

Hemma hos lilla mig sa...

Åhh, jag älskar dessa vackra orkidéer. Visst är det härligt att få vara ensam i tvättstugan och lyssna på musik. Rensat har jag gjort massor här. Oj, vad säckar med kläder och annat det blev.
Kram

Duracellmamman sa...

Kul att Du hann komma igång med rensandet :-))

Underbar Orkidee! Själv lyckas jag bara med kosnten att döda dem jämt;-)

Du har något fint att hämta inne hos mig :-)

http://duracellmamman.se/wordpress/?p=1526

Varmaste kramarna till Dig ifrån mig!

Cilla sa...

Härligt när man får rensa ut. Ha en bra vecka,
kram Cilla

Helena sa...

Tänk, att jag har aldrig fått mina att blomma om....
Vad skönt med lite batteriladdning, behövs ibland! Det påminner mig om att jag måste sätta kameran i laddning, tack för det!
Ha det gott/kram Helena

promenader på landet sa...

Hej Ullis och vilken vacker Orkidé! Det är alltid roligt när de blommar om. Ha det så jättebra och tack för allt stöd och svar på frågor om stroke. Kram från Maria

Home No.1 sa...

Hej vännen!
Mina orkideér blommar också=)

Kram Annica.

Mitt Måleri sa...

hej ullis
vackra orkdeer...så skönt att få rensa undan , de ska jag oxo göra när allt målande är över för denna gång =)ha en skön helg
kram pia

Änglahem sa...

Hej Ullis,

Visst är det ett evigt rensande och plockande...håller själv på med linnekammaren idag*suck*...vart kommer allt i från?*buhuu* Vet jag ju igentligen*fniss*, men det pratar vi tyst om, visst?*hihi*

Vilken vacker orkidée! Blommar den om varje år för dig? Supergröna fingrar du måtte ha...mina blommar aldrig om*suck*...kanske är det jag som ger mig för fort, tröttnar och slänger dom istället*suck*

Hoppas du hade en skön stund under en av dina vackra plädar.

Kram, Ulrika

Levindas Värld sa...

Ja visst är det härligt att få sluta lite tidigare ibland :)

När jag jobbar dag slutar jag vanligtvis 16:00, men jag har några enstaka dagar på schemat då jag slutar 13:30 och det känns ju superlyxigt!

Passar man då på att ta komp en timme eller så, slutar man ju jättetidigt.

Just nu är det mkt utbildningar som vi går på inom jobbet och de råkar infalla på några av mina lediga dagar så där jobbar jag ju in lite komptimmar vilket ju är bra att ha :)

Njut nu av din vackra orkidé :)

Helena /franska Liljan sa...

Hej Ullis!

Så vackra dina orkideer är :-) En ljuvlig blomma att glädjas åt åtret runt, men säskilt nu när landet är gömt under snön!!!

Ta en titt på min blogg ;-)

Kram Helena /Franska Liljan

Lilla huset på prärien sa...

Hej Ullis!

Vad duktig du är som klarar att hålla de där orkidéerna. Jag tar alltid död på dem. Vattnar dem lite när de blommar men sedan ställer jag undan dem för att de är fula och så glömmer jag att vattna dem... :( Ja, ja... man kan inte klara allt så är det ju!

Hoppas att ni får en skön helg till nu!

Kram Jenny

Englagård sa...

Du är duktig du som rensar, själv verkar jag bara pula in mer i skåpen. Men till våren då ska det rensas minsann, tror jag, om jag hinner och orkar och...ids:)

Ha det gott
kram
Karina

Sussi sa...

Så smart strategi att ta en "rensa" grej varje helg.
Orkideerna är ju såå vackra, fast det är ännu bara en av mina som blommar och några står i knopp. Har du nåt bra tips för dom?
Trevlig helg, kram Sussi

Livet i byn sa...

Ja äntligen tror jag min bihåleinflamation håller på att ge vika. Fick byta antibiotika i går så nu håller vi tummarna.

~Livet i byn

Lilla kullan sa...

Då har du haft det lite mysigt i tvättstugan då, du gumman.:-) Kram Stina