onsdag 5 maj 2010

Kök igen

 

Här kommer ett inlägg mitt i veckan för en gångs skull. Var väl evigheter sedan sist. Skulle egentligen ha firat, haft det sista utvecklingssamtalet för denna termin, så SKÖNT!!!!!!!

Tänkte bjuda på lite köksbilder. Vet inte om ni har tröttnat, men här blir det lite mer i alla fall. Maken sa här om dagen att det kändes som om vi haft det så här jämnt. Tänk vad fort man vänjer sig:)

 

Förebild.

00333

Efterbild. 

0041 

Känns ljusare på något sätt fast det egentligen inte var mörka färger förut heller.

004444 

Så här såg det ut vid diskbänken och vårt lilla fönster förut.

00555

Och så här ser det ut nu. Är jättenöjd med tapeten, och börjar redan fundera på vad som skulle passa ihop med den. Vi har ju öppet mot allrummet och det ska ju passa ihop färgmässigt. Funderar också på om jag ska köpa nya gardiner till sommaren. Skulle kunna tänka mig lite tunnare kappor i lite lantlig stil.

I nästa inlägg kommer resten av köksbilderna och lite helhets bilder, om ni nu orkar med mera kök. Till helgen skulle jag vilja plantera ut lite blommor, men vet inte om jag vågar än. I går snöade det för fullt, men försvann som tur var igen innan kvällen.

signatur hjärta

13 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Hej Ullis, allt väl?

Vi tröttnar inte på dina köksbilder, har bara inte tid med o kommentera längre så du vet att dina köksbilder är underbara...sen till semestern ska jag börja kommentera igen =)

Vad kul och greja och få nytt. Jag var så smart så jag glömde mina pelargoner ute en natt och halva blommorna var frysta, men dem klarade sig iaf. Tog bort bara dem förstörda bladen och nu verkar dem ta igen sig =)

ha det gott. Kram Pirre

marita blücher sa...

Hej Ullis,
Tack för din rara hälsning hos mig. Jag går också och väntar på att nattfrosten säkert skall ha gett med sig. Längtar efter att få plantera lite pelargoner och lobelia i fönsterlådorna. Jag tröttnar absolut inte på din köksbilder - det är alltid lika kul att få ta del av små såväl som stora förändringar. Vilken skillnad det blev med en ljus tapet och helvita luckor - jättefint !
Önskar dig en trevlig helg.
Kram/Marita

MiaMaria sa...

Hejsan!

Vi tröttnar inte på ditt kök, det är så fint!!!

JA nu vill vi ha VÅR!!!!!!

HA en bra dag!
MiaMaria

Mitt Måleri sa...

hej vännen
inte tröttnar man på såna fina bilder inte =) och visst är de konstigt att man vänjer sig så fort..va kul att du deltar i min utlottning...önskar dig lycka till
ha en skön dag
kram pia

linnea-maria sa...

Ah vad snyggt. Tänk vad lite ny tapet kan göra. Ert kök är faktiskt inte helt olikt vårat. Vi har någon slags mintgrön tapet nu och vita luckor Jag hoppas att vi kan fixa det i sommar, eller åtminstone börja med det. Kram /Therese

Cilla sa...

Så snyggt! Jag tyucker som du att det faktiskt blivit ljusare på ngt sätt.

Längtar till vårt kök är på plats och färdigmålat!

Cilla♥

Grodmamman sa...

Det har blivit ljusare, ert kök!
Jag gillar dina gardiner som du har nu.
Skönt att ha gjort alla utvecklingssamtal. Jag har alla mina kvar, men jag har ju inte så många.
Kram

Saramedflera sa...

Hejsan
Ljuvliga köksbilder :-)
Kram

Millygarden sa...

Var sak har sin tid och så är det väll med färger med! Det blev jättefint!

Kram Marina

Lottaspace sa...

Vad fint och fräscht det ser ut!
En fråga: hur har du fått testen med länkarna där uppe? Försökte, men fick det inte att fungera.. Lite pinsamt, för jag brukar kunna sånt..

Trevlig helg!
Kram, Lotta

Min plats i solen sa...

Vad fint ert kök har blivit. :) Härliga bilder! :) Drömmen lever här också om att renovera köket. Vi skulle vilja göra köket större och ljusare. Men just nu finns varken tid eller pengar. Men en dag förhoppningsvis. ;)

Trevlig helg!

Kram Lotta

Lottaspace sa...

Tusen tack för hjälpen! Det är inspiration M bloggen som fått sig ett litet ansiktslyft.. Ännu förstod jag inte hur jag ska ändra utseende på "knapparna". men ingen panik, ska gå och lägga mig nu, så om du hinner förklara det närmare nåt tag bara.. du kan fast maila mig på inspirationmblogg@gmail.com om du orkar!
Ha en trevlig kväll!
Kram, Lotta

Anna sa...

Hej!

dET ÄR VERKLIGEN EN härlig känsla när utvecklingssamtalsperioden är slut. Helt plötsligt får man tid tillbaks igen.

Ditt kök blev riktigt riktigt fint!
Kram