tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag

Hoppas ni alla har det jättebra därute. Här har det blivit en rejäl bloggpaus. Har varken haft ork eller lust, men nu känns det som om det börjar suga lite i bloggtarmen igen när ljuset börjar komma.

Har hänt ganska mycket sedan nyår, det mesta är jobb relaterat. Är i alla fall klar med mina studier och det känns väldigt skönt. Här hemma händer det dock inte mycket.

Det enda är väl att det kommer inte lite härliga vårblommor med jämna mellanrum. Denna blev inte långvarig på bordet förrän katten började äta på den. Är ju inte första gången det händer……. Nu står den på ett säkrare ställe.

0242

Sedan vet jag inte om det är så lätt att få någon inspiration heller när man knappt hinner läsa tidningen som kommit i brevlådan förrän den ser ut så här.

0051

Kan säga att denna tidning inte gick att läsa igen…….och att det var inte jag som stökade till den så här. Dock en fyrbent pryl som tycker att det är alldeles för tråkiga dagar just nu. Hon längtar nog lika mycket som jag gör till våren.

kramizz_nalle_med_hjrta

Önskar er alla en riktigt bra alla hjärtans dag. Ta hand om varandra.

signatur hjärta

7 kommentarer:

Tanja sa...

Ha en fin dag Ullis! Rackarns kisse att vara så sugen på att läsa tidningen fort med klorna utfällda.... ;0)

Kanske vi ses i helgen?!

Blommiga Rutan sa...

Önskar dig också en bra Alla Hjärtans Dag

Hälsningar Anncathrine

linnea-maria sa...

Åh vad synd på tidningen. Men hon tyckte nog att det var en fin klösbräda och det är ju så tråkigt att vara inne hela dagarna. Ha en fin dag idag ♥

Snäckskalsdalen. sa...

Kul att se dig tillbaka här efter ett slag, allt går i vågor. En sån katt har vi också, fast han har lugnat ner sig nu. Men han gjorde så med allt och vi kallade det att han hade varit och "stämplat" för det såg från början ut som när konduktörerna förr klippte i biljetterna.
Agneta krma

Ninnis sa...

Önskar dig detsamma...<3

Kram Ninni

Grodmamman sa...

Hoppas att du haft en riktigt bra dag!
Skönt att vara klar med studierna också.
Kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hmmm. sicken busa!

Kram Annica