torsdag 28 juni 2012

Sommar

Hej på er alla!

Insåg när jag tittade in här på bloggen att det inte kommit något inlägg alls på 2,5 månad. Fanns ingen ork under våren och inspirationen var lika med noll. Har inte ens läst någon annan blogg heller, förutom de som jag har som vänner på facebook och länkar till sina bloggar där.

Inget har hänt på innefronten så det får bli utebilder istället.

En kväll som denna ser det ut så här när jag blickar ut från altanen. Tänk att jag fortfarande efter 21 år njuter lika mycket över utsikten som jag gjorde när vi flyttade in. Fast denna utsikt var inte alls lika fin då, eftersom det var helt igenväxt runt huset och i diket lite längre ner.

021111

Sedan förra inlägget har bloggen hunnit fylla fyra, vilket skedde i april redan. Inget firade detta år……

 

0361

Denna lilla goa kille, det vill säga äldsta sonen har också hunnit ta studenten. Nu hoppas han på att komma in i Uppsala. Som det ser ut nu så är det nog lättare för honom att komma in på den utbildning som han sökt än att få någonstans att bo. Har du något bra tips så får du gärna höra av dig. Allt är intressant!Han ska förhoppningsvis läsa fysik i minst 3 år.

En liten ny lykta har det i alla fall blivit.

00111

Denna från Clas O hänger numera på altanen. Praktiskt med solcell och skymningsrelä, så nu lyser den fint varje kväll så fort det blir lite mörkt, utan att jag behöver komma ihåg att tända och släcka den.

Vi har hunnit fira midsommar här i byn, vilket sker på midsommardagen. Traditionsenligt reser vi majstången vid bystugan. Alltid otroligt mycket med folk.

0091

De senaste dagarna har vi sett dennarådjursmamma med sina två små kid på ängen. Dock är det mest mamman som syns för gräset är så högt.

0111

Nu njuter jag av härligt semester sedan snart två veckor tillbaka. Orken har börjat att återvända så smått, och jag börjar faktiskt bli lite rastlös. Det kommer nog mest att handla om att röja på olika ställen i sommar. Någon loppis ska självklart hinnas med, men jag skulle nog behöva sälja mer än att köpa. Är nog därför som det varit lugnt på handlingsfronten. Känner att jag behöver göra mig av med en hel del innan det får komma in lite nytt. Det enda stället som jag handlar till är trädgården, det vill säga nya blommor.

Mycket härliga blommor som blommar nu både på ängarna och i rabatterna. Lite ängsblommor denna gång, så kommer det lite annat i blomväg i nästa inlägg

10051

Jag kan nog lova att det inte kommer att ta lika lång tid denna gång innan det kommer ett nytt inlägg Ler.

Sköt om er!

signatur hjärta

10 kommentarer:

Farmor Agge sa...

Trodde nästan att du slutat blogga....:)
Skönt med semester. Min börjar på måndag.:)
Ha en skön dag!Kramiz...

Ninnis sa...

Ibland behöver man en paus för att hitta inspiration igen...=)

Välkommen tillbaka...<3

Kram Ninni

Snäckskalsdalen. sa...

Jag tröttnar nog inte heller på din utsikt, den är enastående! Och alla bilder du visar är så härligt, svenska, somriga och allt det där!
Agneta kram

Grodmamman sa...

Underbar utsikt ni har!:)
Jag skulle också behöva rensa och röja lite här hemma, vet bara inte vart jag ska börja.
Ibland har man varken tid, lust eller ork med bloggandet och då kan man ju behöva en paus! Välkommen tillbaka!:)
Kram

Vita Falkens Lantliv sa...

Så skoj att se dig igen!! Jag förstår mycket väl att du inte tröttnar på den utsikten! Det är sååå vackert:)

Kram susanne

Lottas Fotografi sa...

Tack för tipset om plåtlådorna!
/Lotta

Ingrid sa...

Kul att se ett nytt inlägg från dig. Den utsikten går inte av för hackor vill jag lova.

Det är smidigt med IKEA ibland, hade vi behövt byta allt hade det inte inte blivit av. Kostnaden blir ju överkomlig på det här viset.

~Ingrid

Katta sa...

Många fina bilder. Nu när du säger det så har nog min blogg med hunnit bli fyra år :) tänk vad tiden går. Det är ju så tråkigt det med att få tag på nånstans att bo inte ens studentbostäder finns det så det räcker till studenterna fast man uppmuntras att studera och många är det ju som måste göra det på annan ort. Hoppas han hittar nåt bra snart. Tänk, rådjur har vi fått som grannar här i vår med och då bor vi väldigt nära stan men det verkar de inte bry sig om :) Ha en fin dag, kram Katta

Anna sa...

Men hej :)

Vad roligt att du kikade in hos mig igen så att jag fick hitta tillbaka hit! Ni bor så vackert! Jag har sagt det förr men det tål liksom att sägas igen.

Kramen

här är gudagott att vara sa...

Tack för titten hos mig.
Jag har inte heller varit så aktiv på min blogg.
Min dator lade helt av, det krånglade när jag skulle lämna kommentarer.
Nu tittar jag efter en ny dator och håller tillgodo med gubbens jobbdator.
Haregott!