torsdag 16 februari 2012

Festivalyra

Här i Leksand kan man väl säga att det råder festivalyra. Detta med Melodifestivalen blir kanske lite större på sådana här små orter. Idag har flera av musikskolans elever uppträtt både på en stor lunchkonsert i festivaltältet och senare även på olika ställen inne i Leksand. Yngsta sonens orkester har varit med på båda de sakerna så ikväll medans han spelade gick jag runt lite på Noret och fotade med mobilen.

Årets temafärg är ju lila så vad sägs om en lila majstång?

1

Eller varför inte en bro i Melodifestivalens färger?

2

Även kommunalhuset får lysa upp lite.

3

I morgon kväll ska även jag delta i festivalyran när jag bänkar mig i arenan för att titta på genrepet. Alla som jobbar åt kommunen har blivit bjudna så det är klart att man tar vara på den chansen. Alltid kul att få umgås med kollegorna. Sedan kan man ju hoppas att det blir bra musik också…..

Två inlägg samma vecka, undrar hur det gick till. Lika bra att passa på när lusten faller på. Man vet ju aldrig när den kommer igen.

Ha en riktigt bra “Mellohelg”!

signatur hjärta

tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag

Hoppas ni alla har det jättebra därute. Här har det blivit en rejäl bloggpaus. Har varken haft ork eller lust, men nu känns det som om det börjar suga lite i bloggtarmen igen när ljuset börjar komma.

Har hänt ganska mycket sedan nyår, det mesta är jobb relaterat. Är i alla fall klar med mina studier och det känns väldigt skönt. Här hemma händer det dock inte mycket.

Det enda är väl att det kommer inte lite härliga vårblommor med jämna mellanrum. Denna blev inte långvarig på bordet förrän katten började äta på den. Är ju inte första gången det händer……. Nu står den på ett säkrare ställe.

0242

Sedan vet jag inte om det är så lätt att få någon inspiration heller när man knappt hinner läsa tidningen som kommit i brevlådan förrän den ser ut så här.

0051

Kan säga att denna tidning inte gick att läsa igen…….och att det var inte jag som stökade till den så här. Dock en fyrbent pryl som tycker att det är alldeles för tråkiga dagar just nu. Hon längtar nog lika mycket som jag gör till våren.

kramizz_nalle_med_hjrta

Önskar er alla en riktigt bra alla hjärtans dag. Ta hand om varandra.

signatur hjärta