måndag 18 augusti 2008

UTMÄRKELSER

Har suttit 4 timmar på en föreläsning idag som jag verkligen hade sett fram emot. Skulle handla om barn med ADHD. Det visade sig att det bara blev fyra timmar med mest svammel. Det som var matnyttigt var ju sådant jag redan visst. Ville ju lära mig mer så att man kan hälpa de här barnen på bästa sätt. Vi har fått mycket bättre information av vår specialpedagog, så glad att vi har henne.

Dessutom fungerar det inte att göra inläggen med Windows Live Writer. Att göra inlägg med bara text går bra, men inte att skicka bilder. Har ju inte ändrat någonting och ändå så fungerar det inte. Har nu provat flera gånger de senaste två inläggen. Blir så matt.

Blev ju desto gladare när jag kom hem och satt mig vid datorn. Det visade sig att jag fått flera nya utmärkelser. Ni gör mig både glad och samtidigt väldigt rörd. Ni ska bara veta hur glad jag blir. Tusen tack!


Den första är från Marina med bloggen Milly garden. Blir så glad att jag kan inspirera dig.Den andra kommer från Karofina. Det känns lite speciellt med dig eftrsom du fixade så att vi fick en jättehärlig semester. Det var också härligt att få bo i din farmors stuga. Karros motivering var till oss som fick den: Just för att ni bloggar med hjärtat och bjuder på era liv och vardagar!
Tänker inte skicka dessa två vidare då jag redan gjort det.Den tredje utmärkelsen kommer från Annica, Mitt liv - Mina drömmar.

Så roligt att du tänker på mig. Känns ju som om du blivit en riktig vän.

Reglerna är:
1. Du kan ge utmärkelsen till en eller hundra eller vilket antal däremellan du vill - det är upp till dig! Se till att du länkar till deras bloggar i ditt inlägg.
2. Länka sedan tillbaka till
http://www.tammyvitale.com/ så att hon kan besöka alla underbara kvinnor som får den. Syftet med utmärkelsen är att sända lite kärlek till de kvinnor som gör din dag, som lär dig nya saker och som lever sina liv fulla av generositet och glädje!Den har jag också fått men tänker skicka den vidare i alla fall, för dessa regler var inte med då och jag tycker det var lite kul. Jag väljer att skicka den till några av er som gör att jag fortfarande tycker det är så kul att blogga. Ni är egentligen många fler men det får bli de här idag.Galleri hönshusetLinnea på landetLilla HLevindas världHemtrevnad i RudBjurtjärnsvillanInspiration i vittMed utsikt över sjönSedan har jag fått en mycket speciell sak till, men det kommer i morgon. Hade inte tänkt att göra något inlägg idag, men jag blev så glad över all omtanke.Kram Ullis

34 kommentarer:

Leva som jag sa...

Grattis söta du till alla fina utmärkelser!! Roligt och det känns ju ända in i hjärteroten!! Har gått igenom en kamp helt själv med ¨vår son, första diagnosen var adhd, men vi kände att det var något annat. Efter 7 år får vi då verkligen rätt och bekräftelse för alla våra känslor och misstankar att det var något annat. Skolan har varit emot detta från början, tror inte ens på 2 buputredningar och diagnos. Skolorna och speciellt pedagogerna har för lite kunskap och utbildning i detta. Det hjälper inte att gå en liten kurs utan handlar snarare hur man bemöter barn med dessa funktionshinder. Och föräldrarna, för det är där jag tror att det brister. Det borde vara naturligt att se eleven i nätverket han har omkring sig och framför allt skall skolan se barnet ur ett 24-7 perspektiv, 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan, inte bara då barnet är i skolan. Oj detta blev visst en lång kommentar, men anser mig vara expert i ämnet "fniss" Kramar på dig M

Levindas Värld sa...

Nämen hej kära du!! Åh vad glad jag är över att få vara en som får denna utmärkelse av dig! Helt otroligt att man kan göra en annan människa glad genom lite bild och text :)

Tack, rara, söta du!!!

Ska klura på vilka jag ska skicka denna vidare till, det får avslöjas imorgon för nu blir det tv:n och sen sussa av :)

Kram å stort tack!!

Nettan sa...

Men tack snälla för den " utmärkelsen " nu förgyllde du min natt !!
Kommer & sova gott på den ;0) ( med ryggont vill säga )!
Måste tänka ut vilka jag ska skicka den till =0).

Har oxå gått på föreläsning om ADHD, då flera av mina vänner har barn som har den " diagnosen, även autism .
Riktigt givande, det var personer som själv har det, som föreläste.
Mycket roligare än & lyssna till en läkare ;0).

Kram, Nettan

Leva som jag sa...

Åh förlåt att jag eldar upp mig så mycket , men ämnet är mig kärt så det finns mycket reaktioner som bara bubblar. Hoppas att du förstår
kramar M

Gårdsromantik sa...

Men här vimlar det av utmärkelser!

Grattis! Du är värd alla!

Trist när man lägger ner så mycket tid och så ger det inget. Tur i alla fall att ni har en så skicklig specialpedagog.

Kram Maud

stina sa...

Grattis till alla dina utmärkelser!
Nu är jag hemkommen efter en välbehövlig semester.....nu är det i gång med jobb och vardag igen (du vet läxor och tvätt och så...)
trist när man hamnar på en föreläsning som inte ger något ...
Kram Stina

♥ Fyra årstider sa...

Hej
Läser du till lärare? Kanske jag redan borde veta det, men jag är så glömsk. Jag är utbildad lärare men fick jobbb som förskollärare. De erbjöd en bättre lön så jag tänkte att jag testar.

Grattis till dina utmärkelser, de är du värd eftersom du är en så gullig och flitig bloggerska.
Kram Lotta

lilla h sa...

Grattis till alla dina fina utmärkelser! Du vet att jag tycker att du förtjänar varenda en! :-)
Stoooort och varmt tack för att du tänkte på mig - jag blir så glad ska du veta!!! 1000 tack!
Så frustrerande att slösa bort både tid och utbildningspengar på en föreläsning som inte ger något! Sån tur att ni har bättre kompetens på nära håll då!
Ha en fin dag!
Kram Helena

Lottaspace sa...

Grattis till alla utmerkelser! De är du värd!
Visst är det jobbit då datorn strular.. Använder själv bara Windows live writer nuförtiden. Går så mycket snabbare!

Kram,Lotta

Living by Milla sa...

GRATTIS vännen, till dina utmärkelser! Det är alltid lika roligt att titta in till dig.

Trist att föreläsningen inte gav något, 4 timmar är lång tid att lyssna på svammel;)

Ha en bra tisdag!
kram camilla

Livet i byn sa...

Jag har också suttit på föreläsning i går om läraretik. Den var bra och med mycket matnyttigheter. Men det är svårt det där med etik eftersom det ju inte finns något facit.

~Livet i byn

Katta sa...

Grattis till utmärkelserna! Vad synd att föreläsningen var så dålig.Tur att ni har en bra specialpedagog i stället.Ha det så bra, kram Katta

linnea-maria sa...

Oj. Vad gulligt av dig. Tack! Jag blev så glad!! Idag behövde jag verkligen lite uppmuntran (pms, sur på gubben, sur på jobbet...) så den här fina utmärkelsen kom som på beställning. Våran lilla bloggvärld behövs verkligen med positiva och snälla kommentarer och jag försöker att inte skriva om tråkiga saker (det gör ju ingen gladare). Hoppas du får en härlig vecka trots regnskurarna. Många kramar och tack /linnea-maria

Galleri Hönshuset sa...

Hej Ullis. Tusen Tack för den, det känns så otroligt fortfarande att man kan inspirera människor med det man tycker är så kul...Och grattis själv till dina utmärkelser. Tråkigt att du efter fyra timmar fortfarande inte hade hört nåt som du inte redan visste. Jag skulle vilja att vi som jobbar bla som simlärare också fick gå på en sån föreläsning, vi jobbar ju med barn dagligen vi också!Ha en bra dag. Vi höres. Stoooor kram Pirre

Södralycke sa...

Grattis till dina utmärkelser!! Vi är många som gillar din blogg :)Vad tråkigt att det inte fungerar med Live writer.... Själv kan jag ha lite problem ibland att lägga upp de färdiga inläggen från Live writer till bloggen om de innehåller många bilder, men det har att göra med att vår internetuppkoppling är väldigt ostabil.
Vad kul att ni kommit igång med altanbygget!Ska bli spännande att se det färdiga resultatet, utemöblerna blev ju superfina :)

Ha det gott, kram Johanna

MY WHITE COTTAGE sa...

Grattis till alla dina utmärkelser! Härligt när ens blogg gläder andra!

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Jenny

Paus i skärgården sa...

Du har en så härlig bild i blogghuvudet. Den får mig att längta till Norra Dalarna där vi har en fäbostuga.
Grattis till utmärkelserna!
/Päivi

Anonym sa...

Grattis till dina fina utmärkelser : ) Du inspirerar verkligen med din blogg, så roligt att kika in och se vad som hänt sen sist.

Ha en fortsatt bra dag!
Kram Maria

Morse farm sa...

Hej Ullis!

Grattis till fler utmärkelser!

Tack för dina fina ord om mina kort!
Det är himla roligt med photoshop och jag har lärt mig jätte mycket tack vare den sidan du tipsade mig om. Så tack så hemskt mycket för det och kolla själv in den mer så lovar jag du lär dig snabbt!

Kramar Bodil.

Grodmamman sa...

Grattis till utmärkelserna! Dem är du värd!
Visst är det tråkigt med föreläsningar som man har sett fram emot och som sedan inte ger något nytt. Har också varit på sådana och blir alltid lika besviken.
Lite nyfiken, vad är det för sida du tipsat Bodil om?
Kram

Dicksonska våningen sa...

Grattis, grattis och grattis! :) Så mycket fina utmärkelser!
Tack för dina fina ord hos mig!
Kram Annika

Mrs W sa...

Grattis!!!!!! :-)

Annika sa...

Grattis till dina fina utmärkelser!!! Du HAR en fin blogg... o sen att du skickar vidare till mig.... kollade in när jag vaknade idag o fann detta roliga... blev jätteglad... tycker själv inte att det blir nåt bra men så är det väl jämt.... kommer inte att hinna hämta o skriva om den idag men kanske när jag vaknar imorrn.... man är lite mosig när man jobbat natt... Tusen miljoner tack för att just du gillar min blogg.... Kramizar Annika

Tinnar och torn sa...

Grattis till alla dina fina utmärkelser, det är du värd, tror jag sagt/skrivit det förut men jag gör det igen :o) Ja visst kan de konsten att slappa kissarna, tänk om man var lika bra på det själv...Kram Petronella

Ellas Inspiration sa...

Men gud så roligt!! Här kommer jag att tacka för ditt tack och nu får jag möjligheten att säga GRATTIS!!! Verkligen superkul och jag förstår deras val!!

Kram Karin

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Jadu vännen...hur många skitdåliga föreläsningar har man inte suttit på under åren... Spända av förväntan att få veta mer och så har det blivit platt fall... TRIST är ordet!!!

Själv var jag på totalt meningslös utbildning om datorer i förra veckan. Två timmar av väntan på att få lära mig ett nytt system som ska vara jättebra. Zzzznark säger jag bara;)

Grattis till alla fina utmärkelser!

Stor kram
Annica

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Tjena!

Vi använder oss av fronter och det var inte det "programmet" jag blev trött på utan på de som höll i kursen...så ineffektivt och trist... Hade jag fått ett kompendie i min hand hade jag fixat att lära mig det som tog två timmar på tio minuter...

Kramis

Lilla Blanka sa...

Hej Ullis!

GRATTIS till alla fina awarder!!!

Du undrade om klaffbordet..ja, det var vitt när jag köpte det. Jag har bara slipat nerfärgen lite för att få en mattare yta och fräscha till det lite :)

Kram
Mia

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vi har inte riktigt bestämt hur vi ska använda oss av fronter i vårt arbetslag...förra året var det mest till frånvarorapportering om jag förstått det hela rätt... Men det verkar ju vara ett bra verktyg på många sätt...

Tidigare har jag jobbat i år 4-6 med enbart NO. Nu är det år 6-9 som gäller för mig och i både ma och no. Så det är en ganska stor omställning, men en rolig sådan...

Kram

Vita ljuva tankar sa...

Visst är det trist med dåliga föreläsningar. Själv satt jag på en om matte häromdagen...Synd att din var så dålig när ämnet är så viktigt!

Det är så kul att du får så fina awarder, grattis!:-)

Kram

hemtrevnad marie sa...

Grattis till alla dina utmärkelser!!!
Och tack snälla för att du gett mig en också!!
Men nu är ju jag en fullständigt komplett oteknisk människa, som inte vet alls hur man länkar eller ens kommer ihåg hur jag fick in bilden förra gången ...och ingen hemma att fråga...hoppas du förlåter mig om jag inte klarar av detta....
Men jag blev väldigt glad...och tacksam för en sån bloggvän som du är!!!
Kram på dig!!

helena /franska liljan sa...

Visst är det spännande att "smygspionera" på sin hemlige vän för att upptäcka smak och stilo. och sedan hitta de perfekta presenterna som passar i vännens hem...

jag tycker det är jätteroligt!

Kul att du gillade vinsterna i min tävling! Jag köpte dubletter till mig själv :-)

Välkommen att deltaga i nästa tävling och hoppas på din tur!

kram Helena /franska liljan

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Stort grattis till dina utmärkelser Ullis, du är verkligen värd dem! Vad besviken du måste ha blivit då föreläsningen inte var så givande som du hoppats på!

Kram Linda

Hemma hos lilla mig sa...

Ett stort grattis till din fina award. Så synd att föreläsningen inte var bra. Jag var på en föreläsning med G Gerland som jag tyckte var riktigt bra.
Kram